Bijbelleesavonden

Voor iedereen, die niet vertrouwd is met Bijbel en geloof en er toch nieuwsgierig naar is of zich er toe aangetrokken weet, is er de mogelijkheid om in een kring te oefenen in Bijbellezen en kennis te maken met basis teksten van de kerk. Onder leiding van mw. Annie Kramer en ds. de Koning Gans is er een traject van vier avonden Genesis lezen; vervolgens vier avonden basis teksten (Apostolicum, Onze Vader, Tien Geboden en Sacramenten) en als laatste het samen doorwerken van het Evangelie, zoals Marcus dat beschreven heeft.

We zijn nu aan de derde stap, het doorwerken van één van de vier Evangelieën. Heb je belangstelling om mee te gaan doen, weet je welkom! Kennis van Bijbel en geloof wordt niet gevraagd, we komen juist bij elkaar om ‘kennis te maken’. We zijn te gast bij mw. Annie Kramer aan de Molenwal 47. De eerste avond staat gepland op donderdag 9 oktober 2014. Nadere info bij mw. Annie Kramer (0348) 56 34 97 of bij ds. de Koning Gans (0348) 56 20 81.

We komen tot aan kerst drie keer bij elkaar: de eerste keer is donderdag 9 oktober om 20.00 uur. Opgave kan ook via de mail: anckramer@gmail.com of ds.r@dekoninggans.nl