Collecte via GIVT

Voor mensen die in de kerk geen contant geld bij zich hebben of thuis meeluisteren is er goed nieuws. Vanaf nu is het mogelijk om met je smartphone aan de collecte mee te doen. Hiervoor heb je de Givt-app nodig en die is hier te downloaden. Het blijft natuurlijk gewoon mogelijk om met contant geld mee te doen aan de collecte.

Onze gemeente gebruikt Givt als aanvullende geefmogelijkheid voor de collecte. Givt is een app waarmee je altijd en overal mee kan doen aan de collecte. Ook als je nu thuis meekijkt vanaf de bank. Met Givt kan je gewoon blijven geven. Open de app, kies hoeveel je wilt geven, kies hoe je wil geven en klaar!

Volg de onderstaande stappen voor het geven via GIVT

Kosten Van iedere gift die u geeft, wordt 4,5% service fee ingehouden voor het bedrijf achter Givt. Daarmee houden zij de app up-to-date, leveren ze support en zien ze er op toe dat alle betalingen veilig verlopen. Daarnaast wordt per donatie €0,08 in rekening gebracht voor de transactiekosten (meerdere collectes tijdens bijv. een kerkdienst tellen als 1 donatie). Bij de allereerste 4 giften die u doet wordt €0,125 ingehouden (in totaal €0,50) voor de machtigingskosten.

Privacy Het gebruik van de Givt app is volledig anoniem. De instantie aan wie u geeft (bijv. de kerk), ziet alleen het bedrag dat u geeft. Er worden geen verdere persoonsgegevens overgedragen.

Instellingen Bij de instellingen van de Givt app kunt u bijvoorbeeld voorkeursbedragen instellen en een overzicht bekijken van al uw giften.

Naar de collecte