Speurtocht 'Op weg naar Pasen'

In Oudewater, Driebruggen en Hekendorp

Pasen wordt dit jaar wel heel anders gevierd dan u/je normaal gewend bent. We kunnen het niet samen in de kerk vieren, er is geen gezamenlijk paasontbijt of koffie drinken na de dienst en misschien ga je ook niet op bezoek bij familie…. Gelukkig kunnen we nog een heleboel dingen wél doen! We kunnen op zondag luisteren en/of kijken naar de kerkdienst en je kun ook thuis met elkaar Pasen vieren. Want de boodschap van Pasen blijft staan: Jezus is waarlijk opgestaan!

Tijdens eerste en tweede Paasdag is er speciaal voor alle gemeenteleden een bijzondere speurtocht in Hekendorp, Driebruggen en Oudewater te doen. Zo kun je samen met je (eigen) familie op zoek gaan naar het Paasverhaal. Hoe dat in z’n werk gaat, lees je hieronder. We hopen dat op deze manier jouw Paasfeest nóg bijzonderder wordt!

In Oudewater

In Driebruggen