Opening Winterwerk

Met de zomer al weer zo goed als achter ons, staat het winterwerk in de gemeente weer voor de deur! En dat luiden we traditiegetrouw in met een gezellig samenzijn, dit jaar op zaterdag 15 september

We hebben voor dit jaar weer een sportief programma voorbereid! We nodigen jullie allemaal van harte uit om 14:30 in De Rank in Oudewater óf in De Wingerd in Hekendorp voor een mooie fietstocht door de omgeving met een competitief element! Voor de kinderen tot 10 jaar die nog niet mee kunnen fietsen is er een leuk speciaal programma!

We ontmoeten elkaar daarna om 17:30 in De Rank voor een gevarieerd buffet. Ook degenen die niet mee kunnen fietsen, kunnen dan aanschuiven. Geef je op via het formulier onderaan deze pagina, als dat niet lukt, bel even naar 06-234 17 365. De kosten zijn € 10,00 per persoon en € 5,00 voor kinderen tot 12 jaar.

Om 19:30 verzamelen we in de sporthal De Noort Syde II. Dit jaar spelen we geen volleybal maar TREFBAL ! Geef je team op via de website van de kerk of onderstaande strook. Bellen naar 06-234 17 365 mag ook. De kosten zijn € 10,00 per team.

In de morgendiensten van zondag 16 september wordt het winterwerk geopend.

Opgeven buffet en/of trefbal:

Ik geef me op voor:
E-mailadres:
Buffet:
Aantal volwassenen: En kinderen:
Voor- en achternaam:
Adres:
Trefbal:
Naam van het team:
Namen van spelers:
Teamnaam leeglaten als je nog geen team hebt