Restaurant Plexat

Zoals wellicht bekend is, heeft de HGJB elk jaar een bepaald project waarvoor geld ingezameld wordt. Met het project ‘Open je ogen’, willen we christenen in Egypte ondersteunen. Van alle inwoners in Egypte is slechts zo’n 10 procent christen. De kerken in Egypte willen meer zichtbaar worden in de samenleving. Gemeenteleden doen bijvoorbeeld vrijwilligerswerk of bieden diensten aan. Zo is er een gemeentelid tandarts die mensen in de omgeving van de kerk gratis helpt. Helaas is er ook christenvervolging in het land. Hierdoor hebben (jonge) christenen het moeilijk in Egypte. Jongeren worden bijvoorbeeld achtergesteld op school. De tieners willen geld inzamelen voor deze christenen. Zodat de kerken afgebouwd kunnen worden en dat de Egyptische christenen geld hebben om projecten in de omgeving van de kerk te kunnen financieren. De christenen daar hebben al zo weinig, en het weinige wat ze hebben, delen ze al uit!

Daar willen de tienerclubs zich voor inzetten:

De tienerclub Plexat wil graag geld inzamelen voor deze christenen. Dit doen ze door een geheel verzorgd etentje in de Rank aan te bieden.

Wanneer: 9 maart vanaf 18:00
Wat: Een heerlijk 3-gangen diner
Kosten: Voor slechts € 17.50.- per persoon
Kosten kindermenu: € 5.- voor een kind en € 2.50 voor elk volgend kind.

Meld je hier aan:

(Familie)naam: