Christelijk Kinderkoor Jedaja

Hou je van zingen?

Ben jij tussen de 5 en 15 jaar? Dan ben je van harte welkom op het kinderkoor ‘Jedaja’ waar we christelijke liederen zingen. Deze liederen laten we een paar keer per jaar in uitvoeringen aan andere mensen horen. Bijvoorbeeld in de kerk of in een woon/zorgcentra. Lijkt jou dat ook zo leuk? We oefenen iedere week op donderdagavond in De Rank van 18.30 uur tot 19.30 uur. Tijdens dit uur wil onze enthousiaste dirigente Hennie Lekkerkerker ons allerlei liederen leren. Ook is er altijd muzikale begeleiding. Je mag gerust een keertje met je ouders/verzorgers komen om te kijken of je het leuk vindt! We hopen je te ontmoeten, want:

Zing, zing, zingen maakt blij, zingen van Jezus maakt vrolijk en vrij. Lied: Zingen maakt blij

Tijdstip: donderdagavond van 18.30 tot 19.30 uur in De Rank.
Voor wie: alle jongens en meisjes van 5 t/m 15 jaar.

Contactpersoon: Gerdine Rolden (06-36364614)

Wilt u kinderkoor ‘Jedaja’ uitnodigen om bij een bepaalde gelegenheid te zingen? Het bestuur ontvangt graag uw verzoek. U kunt contact opnemen met Gerdine Rolden (06-36364614).